Coronavirus update
Klik hier voor het laatste nieuws over uw behandeling
Corona-update:
In verband met de aangescherpte landelijke maatregelen die genomen zijn om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn we helaas genoodzaakt bepaalde diensten op te schorten en onze locaties te sluiten voor cliënten. Deze maatregel is van kracht t/m 28 april 2020. Meer informatie vindt u hier.
Dagbesteding-werk > Marketing en communicatie

Medewerker Social Media bij Roads Print en Pixels

Maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur

Je helpt bij het onderhouden van de social media accounts (Facebook) van Roads Print en Pixels.

Verdiensten

€ 1,- per gewerkt uur, maximaal € 125,- per kalendermaand

Aanmelden

Wat ga je doen

Bij de eerste kennismaking krijg je een rondleiding bij Roads Print en Pixels. Je krijgt uitleg over de werkwijze, de dagindeling en werkzaamheden. Het is mogelijk om eerst een dagdeel proef te draaien. De werkbegeleider kijkt met jou naar je interesses en mogelijkheden en maakt afspraken over wat je gaat doen. Je krijgt begeleiding bij het Leren van het grafische vak en algemene vaardigheden die bij werken horen zoals samenwerken, kritiek krijgen, voor jezelf opkomen, met klanten omgaan en natuurlijk vormgeven aan uw eigen toekomst. Op basis van je talenten, mogelijkheden en uitdagingen wordt een plan gemaakt dat we volgen en evalueren door middel van Talent Ontwikkel Gesprekken (TOG). Roads Print en Pixels organiseert regelmatig workshops en verzorgt oefenopdrachten. Daarnaast is er begeleiding op de werkvloer en kun je gebruik maken van filmpjes en lesboeken. Bij de arbeidsmatige locaties wordt gewerkt aan het opbouwen van een werkweek (dus relatief veel dagdelen, of juist vaak ’s ochtends komen), werknemersvaardigheden, productiewerk dat ‘een werkgever’ vraagt, omgaan met klanten enzovoorts. Ook wordt regelmatig geëvalueerd en de mogelijkheden voor uitstroom worden bekeken. .

Resultaat

Om je doel te bereiken wordt er op de verschillende locaties concreet gewerkt aan de volgende resultaten: je ervaart de werkomgeving als veilig en de dagbesteding als zinvol. Je gaat sociale contacten aan en leert arbeidsvaardigheden zoals: op tijd komen, conform planning komen, afmelden bij verhindering. Je ervaart structuur in de dag en week, je voert beroepsmatige taken uit en werkt in opdracht. Je denkt na over eigen doelen op korte en (middel)lange termijn. Je ontwikkelt je en ervaart een toenemend gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Locatie

Roads Print en Pixels

Nassauplein 4-6
2011PG Haarlem

023 551 57 06

Meer over deze locatie
Bekijk op Google Maps
"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin