Receptionist en facilitair medewerker

Je neemt deel aan het Roads Balieproject op het Obiplein. Naar gelang de situatie verricht je werkzaamheden als medewerker receptie- of facilitair. Hiervoor is het belangrijk dat je goed ter been bent. Er wordt van je veracht dat je kunt omgaan met afwisselend drukke en rustige momenten. Daarnaast verwachten we enig analytisch denkvermogen en een grote mate van zelfstandigheid. Tevens wil je worden geschoold tot medewerker facilitair- of receptie of een combinatie hiervan door middel van: ‘Praktijkverklaring door praktijkleren’. Deze scholing is maatwerk.

Wat ga je doen?
Medewerker receptie:
Je vervult verschillende taken bij de receptie, zoals het welkom heten van bezoekers, telefoontjes beantwoorden en doorverbinden, afspraken in de agenda zetten, mail versturen en post afhandelen. Ervaring met computers (zoals moeiteloos websites raadplegen en mails kunnen versturen) en beheersing van de Nederlandse en (enigszins) de Engelse taal is vereist. Tevens verricht je huishoudelijke werkzaamheden naar de algemene ruimten in het gebouw eventueel in samenwerking met de medewerker facilitair.

Medewerker facilitair:
Als medewerker facilitair kun je ook ingezet worden om bij de receptie in te springen. Daarnaast help je waar nodig met het brengen van koffie/thee voor vergaderingen en draag je bij aan het netjes en op orde houden van meerdere ruimtes in het gebouw. De facilitaire werkzaamheden zijn: ruimten en inventaris op orde houden, kleine reparaties uitvoeren, schoonmaak, vergaderservice, via een planning een ruimte periodiek opknappen, het wassen van aangeboden kleding en het kan zijn dat je incidenteel helpt bij een activiteit of een lunchvoorbereiding.

In overleg wordt er met je bepaald hoeveel dagdelen of dagen je gaat deelnemen, dit kan ook opbouwend. De voorkeur gaat uit naar 2 tot 3 dagdelen.

Welke doelen bereik je?
Je kunt onderstaande ‘praktijkverklaringen’ behalen:

  • Assistent Business Service (receptie)
  • Medewerker facilitair
  • Assistent dienstverlening

Je leert receptie- en facilitaire werkzaamheden te verrichten. Je hebt meer sociale contacten en ervaart een ritme. Door de scholing ‘Praktijkverklaring door praktijkleren’ ga je een praktijkverklaring behalen die je kunt gebruiken om uit te stromen naar een baan. De praktijkverklaring is erkend door DUO en vermeldt de werkprocessen waarvoor hij wordt afgegeven en de logo’s van de organisaties/bedrijven die eraan hebben meegewerkt.

Dit helpt bij:

• Solliciteren naar een baan, je voegt je praktijkverklaringen toe aan je CV.
• Sociale contacten en gesprekvaardigheid.
• Ervaring opdoen in orde, netheid en hygiëne aanbrengen in een gebouw.

Verdiensten

De vergoeding bedraagt € 1,25,- per gewerkt uur

Aanmelden

Extra informatie (WMO)
020 590 86 95
Voor wie bedoeld?

Je leert receptionele en facilitaire werkzaamheden te verrichten. Je hebt meer sociale contacten en ervaart meer een ritme.

Data en tijden
Maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur. Ochtend: 9.00 -13.00 uur of middag 13:00 tot 17:00 uur.
Locatie

Obiplein

Obiplein 16
1094RB Amsterdam

020 590 85 90

Meer over deze locatie
Bekijk op Google Maps
"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZNEN7510 Keurmerk

Disclaimer | Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2024 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin