Werken bij het Tuinhuis

Het Tuinhuis wordt gedraaid door deelnemers onder begeleiding; iedereen doet een taak binnen het Tuinhuis. Mocht jij ook mee willen helpen binnen het team, ben je van harte welkom! Je kan bij ons ervaring opbouwen in een of meer functies. Per dagdeel wordt er gekeken welke functie je dat dagdeel zal uitvoeren. Dit kan dus elke keer een andere functie zijn.

Aanmelden
Als het je leuk lijkt bij het Tuinhuis te komen werken, kunnen we een intake met je plannen. Je kan je aanmelden via jouw behandelaar of begeleider of kom een keertje langs bij het Tuinhuis en meld je aan bij de begeleiders van het Tuinhuis.

De functies binnen het Tuinhuis:
Broodjes: Het klaarmaken van broodjes, uitsmijters of tosti’s.
Keuken: Het klaarmaken van lekkernijen, baksels, maaltijden of sapjes.
Buffet: Bestellingen aannemen, klaarzetten en afrekenen.
Boodschappen: Elke dag worden er nieuwe boodschappen gedaan zodat we genoeg producten in huis hebben om gasten te serveren. Ook moet de voorraad goed op peil worden gehouden.
Gastheer/gastvrouw/portier: Mensen welkom heten en een oogje in het zeil houden of eenieder zich aan de huisregels houden en hun eigen spullen opruimen
Afwas: De vuile afwas verzamelen, afwassen en afspoelen en weer in de buffetkast plaatsen voor gebruik.
Tuin: Er is een mooie binnentuin bij het Tuinhuis die goed wordt onderhouden. De tuin is een belangrijke ruimte in de zomer voor team Tuinhuis. We spelen hier tafeltennis en we zitten bij de picknicktafels.
Klusjes: Verschillende klusjes zoals planten water geven, krant halen, stoelen afnemen en nog veel meer. Er wordt op dat moment samen gekeken naar waarbij je kan helpen.

Schoonmaken wordt gedaan aan het einde van de middag. Dan maken we het Tuinhuis gezamenlijk schoon. Zo is het Tuinhuis weer netjes voor de volgende dag.

Interesse
Heb je interesse gekregen om bij het Tuinhuis te komen werken? Meld je dan aan via jouw behandelaar, via de website of kom een keertje binnenlopen bij het Tuinhuis en vraag naar de mogelijkheden.

Verdiensten

Voor een dagdeel ontvang je een vergoeding van 4 euro. Maximaal 20 euro per week. Ook krijg je per dagdeel een eetvergoeding welke je kan besteden bij het Tuinhuis tijdens dat dagdeel.

Aanmelden

Data en tijden
Maandag t/m vrijdag. Van 09.00-12.00 uur en 12.30-15.30 uur.
Locatie

Het Tuinhuis

Domselaerstraat 126
1093MB Amsterdam

020 590 14 97

Meer over deze locatie
Bekijk op Google Maps
"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZNEN7510 Keurmerk

Disclaimer | Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2024 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin