Clienten
Ons aanbod
 

Re-integratie en coaching – begeleiding door Roads

Roads werkt!

Werken is belangrijk voor een goede gezondheid. Dat hoeft niet persé betaald werk te zijn. Door actief bezig te zijn en mee te doen, doet u sociale contacten op en merkt u waar u goed in bent. Zo schept u nieuw perspectief op de toekomst.

Re-integratie en coaching – begeleiding door Roads

Verschillende soorten begeleiding

Roads biedt veel werkplekken in eigen bedrijven en bij werkgevers buiten Roads. Bij ons kunt u een vak leren en werken tegelijk. Waar mogelijk bieden wij begeleiding naar een betaalde baan. Daarnaast heeft Roads een uitgebreid aanbod aan dagbesteding en activiteiten. Iedereen bij Roads krijgt begeleiding van een regiehouder, maar u kunt ook kiezen voor intensievere coaching of hulp bij het zoeken naar werk. Roads biedt de volgende vormen van begeleiding:

  • Trajectcoaching

Intensieve begeleiding bij een uitgebreid traject van dagbesteding of werk in combinatie met (dag)behandeling, training, therapie, scholing en/of andere activiteiten.

  • IPS – Individuele Plaatsing en Steun

Gericht op (terugkeer naar) werk en met name geschikt als u door specifieke beperkingen moeite heeft met het vinden van passend werk. Voor meer informatie, zie ook: www.werkenmetips.nl.

  • Jobcoaching

Coaching op het werk om uw baan beter vol te houden, te zorgen dat u minder vaak ziek bent of te voorkomen dat u ziek wordt.

  • Re-integratie 2e spoor

Begeleiding naar een andere betaalde werkplek vanuit uw huidige baan.

Re-integratie en coaching – begeleiding door Roads

Persoonlijke begeleiding

U krijgt bij Roads een regiehouder die u persoonlijk begeleidt en samen met u een plan maakt. Op elke Roads locatie zijn hiernaast begeleiders aanwezig die u ondersteunen bij de activiteiten of het werk dat u doet.

Naast uw behandeling of therapie

Bij Roads kunt u een gecombineerd traject volgen van dagbesteding of arbeid met training, therapie, scholing en/of activiteiten. Indien u nu ergens anders in behandeling bent, kunt u dit combineren met activiteiten of werk bij Roads. Indien gewenst, werken wij samen met uw behandelaar.

Aanmelden

Om begeleiding van Roads te kunnen krijgen, moet een passende financiering gevonden worden. Bijvoorbeeld via uw gemeente, werkgever of het UWV. Uw behandelaar of begeleider kan u aanmelden voor begeleiding van Roads. U kunt zich ook inschrijven via het online aanmeldformulier. Voor algemene informatie en vragen over financiering kunt u contact opnemen met het secretariaat van Roads: 020 – 590 86 20. Roads is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur

Hieronder de folder voor cliënten:

TOP