Clienten
Ons aanbod

Inloop en dagbesteding

Amsterdam

Omgeving Amsterdam

Laagdrempeligheid en een warm ontvangst zijn de pijlers van onze inloop en dagbesteding. Elke inloop- en dagbestedingslocatie van Roads heeft zijn eigen karakter en weekprogramma met activiteiten.

Inloop en dagbesteding van Roads vindt u op de volgende plekken in Amsterdam:

Sporenburg

DAC Reigersbos

Levendigheid en gezelligheid in Amsterdam Zuidoost!

Reigersbos is als een kleurenwaaier; de meest uiteenlopende mensen wandelen binnen. De één voor een bakje koffie of een praatje en de ander voor specifieke activiteiten, zoals creatieve workshops, sport of dagbesteding. Reigersbos heeft een zeer divers weekprogramma en organiseert hiernaast ook en Nederlandse les en computer- en sporttrainingen.

Lees meer >
DAC Reigersbos

De Rotonde

In Amsterdam Zuidoost is De Rotonde gevestigd. Met een sfeer waar u zich welkom voelt, lekker eten en u kunt hier een aantal lichte werkzaamheden uitvoeren.

Lees meer >
De Rotonde

De Stek

Bij De Stek op IJburg is iedereen welkom: mensen met een psychiatrische achtergrond, maar ook alle andere mensen.
Zowel de deelnemers als de professionals en cliëntondersteuners zijn allemaal bekend met de psychiatrie.

Kom gerust eens langs en proef de gastvrije en gezellige sfeer!

Lees meer >
De Stek

Het Tuinhuis

Het Tuinhuis van Roads is een sfeervolle locatie voor ontmoeting en dagactiviteiten. Het Tuinhuis is centraal gelegen aan de Sarphatistraat en er is van alles te doen.

Lees meer >
Het Tuinhuis

Koffie op Lokatie

Koffie op Lokatie is een samenwerking tussen Roads en Kringloopwinkel De Lokatie in Amsterdam Noord. Tijdens het snuffelen naar tweedehands schatten kunnen bezoekers genieten van een kop koffie bij de koffiecorner. Bij Koffie op Lokatie kunt u helpen bij diverse werkzaamheden.

Lees meer >
Koffie op Lokatie

Kunstkop

Creativiteit en gezelligheid in Amsterdam Oost! Kunstkop is een creatieve oase van rust in Amsterdam Oost.

In het ruime en lichte atelier zijn alle materialen aanwezig om te tekenen en schilderen. Het gaat niet om presteren maar om bezig zijn en het proces.
Natuurlijk is er ruimte voor een goede kop koffie of een gezellig gesprek.

Lees meer >
Kunstkop

Loenatique

Creatief met textiel in Amsterdam Oost!

Stoffen in alle kleuren van de regenboog, een wand vol met garenklossen en een kast met naaimachines. Dit alles staat klaar bij naaiatelier Loenatique!

U kunt altijd binnenlopen bij dit kleurrijke atelier om te werken aan textielontwerpen. Elkaar ontmoeten, (samen) bezig zijn en eropuit zijn: daar gaat het om!

Lees meer >
Loenatique

Netwerk

Netwerk is een laagdrempelig buurthuis waar een fijne en positieve sfeer hangt. Het is multicultureel en voor jong en oud; iedereen is welkom! U kunt er iedere dag terecht. Zelfs op zaterdagmiddag is er een café- restaurant waar u altijd binnen mag lopen voor een drankje of een heerlijke maaltijd. Naast het op doen van sociale contacten is er ook genoeg te doen aan activiteiten.

Kom een keer vrijblijvend langs om de sfeer, maar ook het heerlijke eten te proeven!

Lees meer >
Netwerk

Obiplein

Op het Obiplein in Amsterdam Oost is ook het hoofdkantoor van Roads gevestigd. Dit betekent dat het een levendige en gezellige plek is waar veel verschillende activiteiten te doen zijn.

Zo is het bemannen van de receptie een fijne werkervaringsplek die voornamelijk beheerd wordt door cliënten/ deelnemers, met professionele begeleiding op de achtergrond. Maar er is meer. Ook kunt u een computercursus volgen waarmee u een erkend certificaat kunt halen. Voor mensen die behoefte hebben aan wat lichamelijke inspanning wordt er ook yoga en fitness aangeboden.

Laat u meenemen in de ontspannen en levendige sfeer!

Lees meer >
Obiplein

Roads Opnieuw

Bij Roads Opnieuw in de Delflandlaan in Amsterdam bieden we allerlei activiteiten aan.

U kunt bij ons sporten, creatief bezig zijn en cursussen en trainingen volgen. Wilt u graag meedoen aan één van onze activiteiten?

U bent van harte welkom!

Lees meer >
Roads Opnieuw

Sporenburg

Bij Sporenburg is veel te doen!

De soos biedt elke dag en een aantal dagen per week ook ‘s avonds gezelligheid en ontspanning. Sporenburg heeft een binnentuin, waarin altijd gewerkt wordt. Houd u van dieren? Dan is het verzorgen van de kippen of konijnen misschien echt iets voor u. Binnen is er werk achter de bar of in de catering. Sporenburg biedt ook verschillende trainingen.

De activiteiten van Roads in Sporenburg zijn er zowel voor bewoners van de rehabilitatiekliniek als bezoekers uit de buurt.

Lees meer >
Sporenburg
TOP