Clienten
Ons aanbod
 

Sociale firma’s

Sociale firma’s

Roads heeft winkels en bedrijven die producten of diensten verkopen aan klanten. Hier kunt u arbeidsmatige dagbesteding doen en u leert een vak. U leert vaardigheden die bij werken horen, zoals samenwerken, een dag indelen, kritiek krijgen en voor uzelf opkomen. Ook zijn hier leermogelijkheden om uiteindelijk door te stromen naar een vakopleiding of een betaalde baan in het bedrijfsleven.

Roads heeft sociale firma’s in de volgende regio’s:

Sociale firma’s

De Houtstek

De Houtstek is een houtwerkplaats. Er wordt gewerkt in opdracht van diverse woonwinkels en collega hout- en timmerbedrijven. Van het restaureren van oude meubels tot het uitwerken van designontwerpen of het bouwen van een houten sloep.

Lees meer >
De Houtstek

Het Kantine Project

Het Kantine Project verzorgt iedere dag een heerlijke lunch voor de leerlingen van het Hermann Wesselink College in Amstelveen. Het aanbod varieert van verse smoothies en panini’s tot aan speciale weekmenu’s, snacks, muffins en ijs.

Lees meer >
Het Kantine Project

Appeltaartimperium Amsterdam-Zuidoost

De lekkerste ambachtelijke appeltaarten van ’t land, komen van Het Appeltaart Imperium. Per week worden er zo’n 100 taarten gebakken en verkocht. De appeltaarten worden gemaakt op bestelling voor horecagelegenheden in Amsterdam en omgeving, het bedrijfsleven en particulieren.

Lees meer >
Appeltaartimperium Amsterdam-Zuidoost

Drukmakers

‘Crazy shirts for crazy people. ‘ Dat is de slogan van Drukmakers, een kledingmerk met diverse verkooppunten en zeefdrukkerij.
Drukmakers creëert en verkoopt hoogwaardige kwalitatieve T-shirts met eigen ontwerpen: unieke originele illustraties en/of teksten. In een kleine oplage of soms zelfs als collectors item. Ieder T-shirt wordt met de hand bedrukt, waardoor ieder exemplaar ook echt uniek is.

Lees meer >
Drukmakers

Fietswinkel en werkplaats Recycle

Recycle is een fietsenwinkel en werkplaats. Naast fietsreparaties richt Recycle zich op het restaureren van klassieke (oude) fietsen en het maken van bijzondere accessoires van fietsmaterialen. Recycle verkoopt nieuwe fietsen van speciale merken. Recycle is gevestigd in het prachtige historische pand De Hallen in Amsterdam Oud-West. Recycle knapt ook fietsen op voor collega-fietsenmakers uit de buurt en onderhoudt de Hallenpassage.

Lees meer >
Fietswinkel en werkplaats Recycle

Restaurant Freud

Bij Restaurant Freud staat lekker eten voorop. Het restaurant bestaat al 8 jaar en de gasten waarderen het eten met een dikke acht. Onder leiding van onze chefkoks bereiden leerlingen de meest heerlijke gerechten. Alles wordt gemaakt in eigen keuken; van zelfgebakken taarten, tot bonbons en crème brûlée. Freud biedt ook een cateringservice. Bedrijven kunnen Freud inhuren voor het verzorgen van hapjes of een lunch op locatie.

Lees meer >
Restaurant Freud

Roads Vervoer

Roads Vervoer helpt mensen op weg! Het transportbedrijf is gespecialiseerd in vervoer van kwetsbare mensen naar dagbestedingsprojecten. Daarnaast doet Roads Vervoer post- en pakketbezorging, kleine verhuisopdrachten én rijdt de broodroute om diverse Amsterdamse restaurants van vers brood te voorzien.

Lees meer >
Roads Vervoer

Appeltaart Imperium

De lekkerste ambachtelijke appeltaarten van ’t land, komen van Het Appeltaart Imperium. Per week worden er zo’n 100 taarten gebakken en verkocht. De appeltaarten worden gemaakt op bestelling voor horecagelegenheden in Haarlem en omgeving, het bedrijfsleven en particulieren. De taarten worden met de eigen bakfiets bezorgd.

Lees meer >
Appeltaart Imperium

Roads Print en Pixels

Brochures, flyers, visitekaartjes, boekjes, ansichtkaarten: het is een greep uit het drukwerk dat bij Roads Print en Pixels ontworpen en gedrukt wordt. De printshop en ontwerpstudio is gevestigd in hartje Haarlem en voorziet ondernemers en particulieren uit de omgeving van drukwerk. Naast grafisch vormgeven verzorgt Roads Print en Pixels ook (raam)stickers, geveldoeken en textielbedrukking.

Lees meer >
Roads Print en Pixels

Roads Online Services

Bij Roads Online Services leveren wij 4 categorieën producten en diensten aan particulieren, bedrijven en maatschappelijke instanties.
Deze 4 categorieën zijn:
* 3D-printing
* Refurbished computers
* Webdesign
* IT services

Roads Online Services is een sociale firma en streeft naar passende oplossingen voor elk budget. In het moderne kantoor is alles aanwezig om te kunnen werken met 3D-printers, computers te repareren, demonteren en onderhouden en daarnaast alles te leren voor webdesign.

Lees meer >
Roads Online Services
TOP