Clienten
Ons aanbod
 

Sociale firma’s

Sociale firma’s

Roads heeft winkels en bedrijven die producten of diensten verkopen aan klanten. Hier kunt u arbeidsmatige dagbesteding doen en u leert een vak. U leert vaardigheden die bij werken horen, zoals samenwerken, een dag indelen, kritiek krijgen en voor uzelf opkomen. Ook zijn hier leermogelijkheden om uiteindelijk door te stromen naar een vakopleiding of een betaalde baan in het bedrijfsleven.

Roads heeft sociale firma’s in de volgende regio’s:

Sociale firma’s

De Houtstek

De Houtstek is een houtwerkplaats. Er wordt gewerkt in opdracht van diverse woonwinkels en collega hout- en timmerbedrijven. Van het restaureren van oude meubels tot het uitwerken van designontwerpen of het bouwen van een houten sloep.

Lees meer >
De Houtstek

Het Kantine Project

Het Kantine Project verzorgt iedere dag een heerlijke lunch voor de leerlingen van het Hermann Wesselink College in Amstelveen. Het aanbod varieert van verse smoothies en panini’s tot aan speciale weekmenu’s, snacks, muffins en ijs.

Lees meer >
Het Kantine Project

Fietswinkel en werkplaats Recycle

Recycle is een fietsenwinkel en werkplaats. Naast fietsreparaties richt Recycle zich op het restaureren van klassieke (oude) fietsen en het maken van bijzondere accessoires van fietsmaterialen. Recycle verkoopt nieuwe fietsen van speciale merken. Recycle is gevestigd in het prachtige historische pand De Hallen in Amsterdam Oud-West. Recycle knapt ook fietsen op voor collega-fietsenmakers uit de buurt en onderhoudt de Hallenpassage.

Lees meer >
Fietswinkel en werkplaats Recycle

Restaurant Freud

Bij Restaurant Freud staat lekker eten voorop. Het restaurant bestaat al 8 jaar en de gasten waarderen het eten met een dikke acht. Onder leiding van onze chefkoks bereiden leerlingen de meest heerlijke gerechten. Alles wordt gemaakt in eigen keuken; van zelfgebakken taarten, tot bonbons en crème brûlée. Freud biedt ook een cateringservice. Bedrijven kunnen Freud inhuren voor het verzorgen van hapjes of een lunch op locatie.

Lees meer >
Restaurant Freud

Roads Vervoer

Roads Vervoer helpt mensen op weg! Het transportbedrijf is gespecialiseerd in vervoer van kwetsbare mensen naar dagbestedingsprojecten. Daarnaast doet Roads Vervoer post- en pakketbezorging, kleine verhuisopdrachten én rijdt de broodroute om diverse Amsterdamse restaurants van vers brood te voorzien.

Lees meer >
Roads Vervoer

RotondeBaksels

De lekkerste ambachtelijke appeltaarten van ’t land, komen van Het Appeltaart Imperium. Per week worden er zo’n 100 taarten gebakken en verkocht. De appeltaarten worden gemaakt op bestelling voor horecagelegenheden in Amsterdam en omgeving, het bedrijfsleven en particulieren.

Lees meer >
RotondeBaksels

Zeefdrukmakers

Zeefdrukmakers is een zeefdrukker voor het bedrukken van onder andere T-shirts. Bijzonder is dat het productieproces nog op ambachtelijke wijze gebeurt. Dat alles met oog voor het milieu: er wordt gewerkt met pure organische materialen en fairtrade producten. Naast shirts verkoopt Zeefdrukmakers een breed assortiment aan sweaters, hoodies, baseball-caps, jackets, tassen, stropdassen, broeken: niks is voor Zeefdrukmakers te gek om ambachtelijk de bedrukken.
Naast zeefdrukken verzorgt Zeefdrukmakers ook het grafisch vormgeven van een item of zelfs van een hele collectie.

Lees meer >
Zeefdrukmakers

Roads Print en Pixels

Brochures, flyers, visitekaartjes, boekjes, ansichtkaarten: het is een greep uit het drukwerk dat bij Roads Print en Pixels ontworpen en gedrukt wordt. De printshop en ontwerpstudio is gevestigd in hartje Haarlem en voorziet ondernemers en particulieren uit de omgeving van drukwerk. Naast grafisch vormgeven verzorgt Roads Print en Pixels ook (raam)stickers, geveldoeken en textielbedrukking.

Lees meer >
Roads Print en Pixels

Roads Online Services

Bij Roads Online Services draait alles om de nieuwste (online) technieken. Zo worden 3D-modellen ontworpen en geprint. Denk hierbij aan relatiegeschenken die op maat ontwikkeld worden. In het moderne kantoor worden computers gerepareerd en onderhouden.

Bij Roads Online Services kunnen zowel particulieren als zakelijke klanten terecht voor hulp op ICT gebied. Zo biedt Roads Online Services onderhoudscontracten aan het MKB, voor onderhoud en optimalisatie aan de computers. Naast deze werkzaamheden is er ook een team bij Roads Online Services dat gespecialiseerd is in het bouwen van websites, zoekmachine optimalisatie en content management.

Lees meer >
Roads Online Services
TOP