Sascha

“Door het netwerk van mijn re-integratieadviseur heb ik twee werkervaringsplekken bemachtigd, waarvan één nu is uitgemond in een baan!”

“Via de arbeidsdeskundige van de Arbodienst hoorde ik over Roads. Het eerste contact met Roads was een netwerkgesprek met mijn re-integratieadviseur Henriëtte. Tijdens het gesprek gingen we samen oriënteren op wat voor soort banen ik leuk vond.”

Het re-integratietraject bij Roads

“Ik had om de tijd afspraken met mijn re-integratieadviseur. Het is fijn te weten dat er iemand met je mee kan denken. Ik vond het bijvoorbeeld erg prettig dat mijn re-integratieadviseur mee ging naar het UWV, omdat het een hele nieuwe en uitzonderlijke situatie was voor mij. Het netwerk van mijn re-integratieadviseur heeft mij geholpen om diverse ingangen bij organisaties te hebben. Mede door Roads is mijn CV mooi vormgegeven door het gebruik van grafische programma’s. De sociale firma Print & Pixels heeft dit voor mij gedaan.”

Succesvolle re-integratie

“Door het stellen van de juiste vragen sta je als cliënt stil bij hoe het met je gaat en hoe dit zich verhoudt met werk. Door het netwerk van mijn re-integratieadviseur heb ik twee werkervaringsplekken bemachtigd, waarvan één nu is uitgemond in een baan! Wat ik anders doe dan vroeger? Het re-integratietraject bij Roads heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Ik werk iets minder hard en werk niet meer in het weekend. Er is een betere balans tussen werk en privéleven. Werkplezier betekent voor mij afwisseling, autonomie, een gevoel van voldoening en contact met collega’s.”

Begeleiding door Roads

“De begeleiding bij Roads heb ik ervaren als heel fijn. De re-integratieadviseur wil altijd meedenken en houdt rekening met jouw specifieke situatie. Heel waardevol dat Henriëtte mee ging naar het UWV. Welke tips wil ik delen? Kijk wat bij je past en ga op dat spoor verder. Blijf proberen, want er komt uiteindelijk zeker iets op je pas wat bij jou en jouw kwaliteiten past!”

Sascha is een gefingeerde naam, in verband met de privacy van de geïnterviewde.