Roads Print en Pixels

Haarlem

Adres:
Nassauplein 4-6
2011PG Haarlem

Telefoon:
023 551 57 06

Roads Print en Pixels

Ben jij creatief en houd je van ontwerpen?

Bij Roads Print & Pixels ontwerpen en drukken wij van alles. Bijvoorbeeld brochures, flyers, visitekaartjes, boekjes en ansichtkaarten. Ondernemers en particulieren uit Haarlem en omgeving bestellen bij ons drukwerk. Ook maken wij (raam)stickers en geveldoeken en bedrukken wij textiel, bijvoorbeeld T-shirts.

Roads Print & Pixels is een bruisend bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Je kunt bij ons meewerken aan verschillende opdrachten. In de ontwerpstudio hangt een gezellige, informele sfeer. Wij gebruiken verschillende grafische programma’s voor de opmaak. Het drukwerk wordt geprint op een zeer moderne printer. Er zijn ook machines aanwezig voor het snijden, vouwen en nieten. De bestellingen brengen we zelf bij onze klanten langs.

Wil je mooie dingen ontwerpen en printen? Kom dan werken bij Roads Print & Pixels!

Meest gestelde vragen over Roads Print & Pixels:

Wat kan ik leren?

Je kunt bij ons het volgende leren: DTP’en (grafisch vormgeven), afwerken van drukwerk (snijden, vouwen en nieten), fleetmarking (stickers maken met bedrijfsnamen en logo’s voor op auto’s en busjes), bedrukken van T-shirts en werken met de printer. Je leert het vak door middel van workshops, filmpjes, oefenopdrachten en boeken. Je krijgt hier geen diploma voor, maar we kunnen wel een referentie schrijven. Die kun je gebruiken als je gaat solliciteren.

Hoe word ik begeleid?

Eerst krijg je een rondleiding bij Roads Print & Pixels. Je krijgt dan uitleg over onze manier van werken, de dagindeling en de taken. Wij begeleiden je bij het leren van het grafische vak. Je kunt bij ons regelmatig workshops volgen en oefenopdrachten doen. Om het vak te leren, kun je filmpjes kijken en lesboeken lezen. Uiteraard kun je altijd vragen stellen aan de werkbegeleiders die aanwezig zijn.

Ook leer je algemene vaardigheden die bij werken horen. Bijvoorbeeld met klanten omgaan, samenwerken met collega’s, omgaan met kritiek en voor jezelf opkomen. En natuurlijk leer je werken aan je eigen toekomst.

Welke taken of functies zijn er?

Bij Roads Print & Pixels werk je in een van de volgende functies:

  • DTP’er: Het grafisch vormgeven van drukwerk zoals visitekaartjes, folders, flyers, geboortekaartjes, trouwkaarten, huisstijlen enzovoort.
  • Webmaster: Onderhouden van de webshop, website en social-media-accounts (Facebook en Twitter) van Roads Print & Pixels. Ook kun je helpen bij SEO-optimalisatie en linkbuilding. Hiermee zorg je ervoor dat Roads Print & Pixels op internet beter te vinden is.
  • Afwerker: Drukwerk snijden, vouwen, nieten en inbinden. Of ramen beletteren en T-shirts bedrukken.
  • Administrateur: Facturen maken en versturen, urenregistratie, deelnemers die niet aanwezig zijn bellen, offertes opbergen, kasboeken bijhouden enzovoort.
  • Telefoonmedewerker: Klanten helpen die bellen naar Roads Print & Pixels. Maar ook klanten bellen over bestellingen die klaar zijn.
  • Salesmedewerker: Bellen naar klanten, bellijsten maken, flyers verspreiden, speciale verkoopacties bedenken. Je kunt zelf gaan verkopen of je bezig houden met orderbegeleiding.
  • Medewerker PR en communicatie: Regelen van de interne en externe communicatie, zoals het maken van nieuwsbrieven en mailings voor speciale acties.
  • Gastvrouw/gastheer: Op orde houden van de keuken, koffie zetten, klanten en gasten ontvangen, boodschappen doen.
  • Chauffeur: Bezorgen van pakketjes bij onze klanten. Als je geen rijbewijs hebt, kun je mee als bijrijder. 

Wat wordt er van mij verwacht?

Je kunt bij ons komen werken als je graag iets wilt leren en je best wilt doen. Ook is het van belang dat je nauwkeurig kunt werken en goed kunt samenwerken met collega’s. Het is handig om al kennis te hebben van computers of grafisch vormgeven. Maar dit is niet verplicht: wij zorgen ervoor dat je begint met het werk dat bij je past.

Naast computervaardigheden leer je ook vaardigheden die bij werken horen. Denk bijvoorbeeld aan op tijd komen, samenwerken met anderen en voor jezelf opkomen. Natuurlijk ga je ook werken aan je eigen toekomst.

Wat kan ik bereiken?

Als je bij ons werkt, heb je elke dag een goed teamgevoel. En geniet je van het maken van mooie grafische producten! Wij bieden een werkplek waar je met plezier kunt werken. Na je tijd bij Roads Print & Pixels kun je misschien doorstromen naar ander (betaald) werk of een opleiding.

Werktijden en vergoeding

Roads Print & Pixels is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur. Er zijn twee dagdelen om uit te kiezen: ’s ochtends van 9.30 tot 13.00 uur en ’s middags van 13.00 tot 16.30 uur. Je ontvangt een vergoeding van 1 euro per gewerkt uur.

info@roadsprintenpixels.nl

www.roadsprintenpixels.nl

Alle activiteiten op deze locatie:

Baliemedewerker/receptionist bij Roads Print en Pixels

Maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur
Roads Print en Pixels
Haarlem

Bijrijder bij Roads Print en Pixels

Maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur
Roads Print en Pixels
Haarlem

Chauffeur bij Roads Print en Pixels

Maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur
Roads Print en Pixels
Haarlem

Commercieel medewerker bij Roads Print en Pixels

Maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur
Roads Print en Pixels
Haarlem

Eindbewerker drukwerk/afwerking bij Roads Print en Pixels

Maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur
Roads Print en Pixels
Haarlem

Gastheer/gastvrouw bij Roads Print en Pixels

Maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur
Roads Print en Pixels
Haarlem

Grafisch vormgever/DTP’er bij Roads Print en Pixels

Maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur
Roads Print en Pixels
Haarlem

Medewerker PR en communicatie bij Roads Print en Pixels

Maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur
Roads Print en Pixels
Haarlem

Medewerker Social Media bij Roads Print en Pixels

Maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur
Roads Print en Pixels
Haarlem
"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Onderdeel van  Arkin