Zorghotel Pitstop

Haarlem

Adres:
Wilhelminastraat 42
2011VN Haarlem

Telefoon:
023 542 37 77

Zorghotel Pitstop

Hotel Pitstop is een arbeidsmatig dagbestedings- en re-integratieproject gelegen in het centrum van Haarlem. De 40 actieve deelnemers die het hotel momenteel kent, creëren gezamenlijk een warme en fijne verblijfplek voor de gasten en deelnemers die het hotel opvangt. Iedereen draagt naar vermogen zijn steentje bij. Dit gebeurt binnen vier verschillende clusters.

Het eerste contact vindt plaats met de receptie. Op de receptie lopen deelnemers mee die graag administratieve vaardigheden willen leren. Hier wordt de telefoon aangenomen, gesprekken ingepland, bijgehouden wie afwezig zijn en wordt geleerd door te verwijzen naar de juiste personen. Daarnaast worden mensen die een bezoek brengen aan het hotel ontvangen door de gastheren en -vrouwen. Dit zijn de mensen die een luisterend oor bieden en zorgen voor een warm welkom met een kopje koffie of thee. De gastheren en -vrouwen zijn te allen tijde op de vloer aanwezig en kunnen alle vragen beantwoorden. Hotel Pitstop biedt passend MBO-1 en -2 opleidingen gastheerschap aan. Iedereen die het hotel kent, weet dat de keukenploeg elke avond een vers gekookt driegangenmenu realiseert. Jong, oud, veel ervaring of weinig: iedereen die een passie voor koken heeft krijgt de kans om zijn vaardigheden te ontwikkelen, uit te breiden of over te dragen binnen de keuken van de Pitstop. Daarnaast hechten we veel waarde aan hygiëne. Onze huishouding werkt dan ook hard om het oude maar karakteristieke gebouw schoon en toegankelijk te houden. Meedraaien in de huishouding biedt de kans om op laagdrempelige wijze betrokken te zijn in het hotel.

Tot slot: de deuren van het hotel staan open voor iedereen die graag een praatje wil maken of gewoon een kopje koffie wil komen drinken.

Alle activiteiten op deze locatie:

Gastheer/gastvrouw

Maandag t/m zondag tussen 08.00-23.00 uur. Diensten van 4 uur.
Zorghotel Pitstop
Haarlem

Gezellige inloop met een gratis kopje koffie/thee en activiteiten

Maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur
Zorghotel Pitstop
Haarlem

Huishouding

Maandag t/m zondag van 08.00 - 18.00 uur (gedurende inwerkperiode maandag t/m vrijdag van 09.00 - 14.00 uur). Diensten van 4 uur.
Zorghotel Pitstop
Haarlem

Keukenmedewerker

Maandag tot en met zondag 14.30 - 20.00 uur; 6 uur durende dienst
Zorghotel Pitstop
Haarlem

Receptiemedewerker

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur (gedurende inwerkperiode aangepaste tijden). Diensten van 4 uur.
Zorghotel Pitstop
Haarlem
"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Onderdeel van  Arkin