Re-integratie langdurig zieke medewerker

Re-integratie van langdurig zieke werknemers

Bij een langdurig zieke werknemer heeft u als werkgever opeens een fors aantal re-integratieverplichtingen. Roads helpt u om aan deze verplichtingen te voldoen. Een trajectcoach begeleidt zowel de werkgever als de langdurig zieke werknemer, met als doel de verzuimduur te beperken.

Onze re-integratiecoaches maken het verschil

De kracht van Roads is een deskundig team van re-integratiecoaches. Een vaste coach begeleidt het herstelproces en zoekt naar mogelijkheden om het werk weer op te pakken.

 


Onze coaches zijn:

  • Ervaren
  • Medisch en paramedisch opgeleid
  • Deskundig in psychopathologie
  • Meelevend

 

Door een unieke combinatie van kennis en ervaring zijn onze coaches in staat uw medewerker bij zowel ongecompliceerde als complexe re-integratietrajecten succesvol te helpen.

Roads heeft een breed en uniek aanbod aan trainingen en werkervaringsplaatsen, gericht op duurzaam herstel van langdurig zieken.

Wij kennen het bedrijfsleven

Roads is in de afgelopen jaren verschillende samenwerkingsverbanden aangegaan met werkgevers die openstaan voor het in dienst nemen van re-integrerende medewerkers.

Tijdens een re-integratietraject bij een nieuwe werkgever bieden we ondersteuning op maat aan zowel de werkgevers als de zieke werknemers, om zo te zorgen dat de samenwerking waardevol en duurzaam is (én blijft).

Breed instrumentarium

Onze coaches beschikken over een breed scala aan methodieken en technieken. Onze manier van werken is gericht op re-integratie, desgewenst in combinatie met mentaal herstel en opbouw van de fysieke conditie.

Onze methodieken hebben zich in het verleden bewezen als effectieve technieken, die ook op termijn voorkomen dat iemand opnieuw uitvalt (door bijvoorbeeld onderliggende psychische problematiek).

Wij helpen uw langdurig zieke werknemer re-integreren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of een aanpak op maat.

Contact