Plaats vrij aan tafel?

Voor wie?

Voor deelnemers

Wil jij meer sociale contacten opdoen door bij een vrijwilliger thuis mee te eten? Stuur (vrijblijvend) een e-mail naar: tafelgasten@roads.nl. Vermeld ajb je naam, achternaam en telefoonnummer. De projectleider Jorise de Boer zal vervolgens contact met je opnemen.

Voor vrijwilligers

Roads Tafelgasten is altijd op zoek naar enthousiaste en sociaal voelende vrijwilligers. Ben jij de persoon, zijn jullie het echtpaar of stel vrienden dat een plekje vrij heeft aan tafel? Meld je aan!

Vrijwilligersbijeenkomst

Geregeld worden er vrijwilligersbijeenkomsten georganiseerd waarbij je kunt leren over de gevolgen van eenzaamheid of de achtergrond van een psychiatrische aandoening. Gastsprekers zullen verschillende onderwerpen uit de psychiatrie uitleggen of toelichten. Deze bijeenkomsten bieden ook de mogelijkheid om ervaringen en vragen met andere vrijwilligers te delen. Uiteraard op voorwaarde dat de privacy van de deelnemers gewaarborgd blijft. Deze bijeenkomst zijn niet verplicht.

Bijdrage

Je krijgt een vrijwilligerscontract inclusief de benodigde verzekering. Je ontvangt een onkostenvergoedingsregeling van € 7,50 euro per deelnemer per maaltijd.

"Ik zie er naar uit om samen met anderen te eten en wat gezelligheid te ervaren"
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Onderdeel van  Arkin