Aan de slag bij Roads?

Aanmelden

Advies, meteen aan de slag of  een luisterend oor van een lotgenoot?

Vrijblijvend adviesWil je een luisterend oor?

Vriendenhuizen

De Vriendenhuizen van Roads zijn combinaties van gastenverblijven en activiteitencentra voor cliënten uit de GGZ. Roads beheert Vriendenhuizen in Den Helder, De Goorn, Lisse en Amsterdam.

De Vriendenhuizen worden gerund door ervaringsdeskundigen. De behoeften en ervaringen van cliënten sturen het aanbod. Ook krijgen mensen met een psychische kwetsbaarheid hier de middelen om – naar vermogen én met hun beperking – te kunnen meedoen in de samenleving door verschillende werkzaamheden uit te voeren. De Vriendenhuizen zijn daardoor oefenplaatsen voor duurzame maatschappelijke participatie.

Voor onze gasten is het Vriendenhuis een laagdrempelig en goed toegankelijk gastenverblijf met mogelijkheden om te overnachten, te ontbijten, te lunchen en de avondmaaltijd te gebruiken. Met dit aanbod van respijtzorg buitenshuis voor cliënten, ontlasten we ook hun mantelzorgers door de zorg even over te nemen. Het Vriendenhuis wil veiligheid bieden en ontspanning, een time-out, gevoel voor eigenwaarde, een niet veroordelende omgeving en een luisterend oor. Naast een gastenverblijf wil het Vriendenhuis ook een inloopplek zijn voor mensen uit de buurt.

De Vriendenhuizen bieden tal van werkzaamheden voor cliënten zoals werk in de administratie, de keuken, bij de receptie, gastheer en gastvrouw zijn, facilitaire dienstverlening, enz. Al deze werkzaamheden bieden mogelijkheden om in deeltijd en naar draagkracht te experimenteren met nieuwe rollen, uitdagingen en vaardigheden. Daarbij wordt rekening gehouden met ieders kwetsbaarheden en kwaliteiten.

Openingstijden:

De Vriendenhuizen zijn alle dagen, 24 uur per dag geopend.
De receptie is bereikbaar tussen 9 – 17 uur.

Locaties:

Vriendenhuis Den Helder
Drs. F. Bijlweg 47
1784 MC Den Helder
T: 0223 – 697065

Vriendenhuis De Goorn
De Goorn 50
1648 JR De Goorn
T: 0229 – 701208

Vriendenhuis Lisse
Heereweg 258
2161 BS Lisse
T: 0252 – 703287

Vriendenhuis Amsterdam
Kortvoort 100
1104 NB Amsterdam
T: 06-15880562

Neem voor boekingen telefonisch contact op met het betreffende Vriendenhuis.

"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2019 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Onderdeel van  Arkin