Coronavirus update
Klik hier voor het laatste nieuws over uw behandeling

Aan de slag bij Roads?

Aanmelden

Advies, meteen aan de slag of een luisterend oor van een lotgenoot?

Vrijblijvend adviesWil je een luisterend oor?Nieuws coronavirus

2 augustus 2018

Wij varen mee met de Canal Parade op zaterdag 4 augustus!

Roads is onderdeel van Arkin. Samen met onze collega’s varen we mee tijdens de Canal Parade. Amsterdam is een unieke stad waar veel culturen en nationaliteiten samen leven, werken en verblijven. Arkin staat midden in de Amsterdamse samenleving. Door deel te nemen aan de Pride willen wij het belang van tolerantie, respect en vrijheid benadrukken. Dat iedereen, ongeacht afkomst, geloof of seksualiteit zichzelf kan en mag zijn; medewerker én cliënt.

De helden van Arkin

Het thema dit jaar is Helden. Een thema dat goed bij Arkin past: Arkin kent namelijk veel helden. Dagelijks steunen wij duizenden Amsterdammers om zichzelf te zijn of zichzelf te hervinden. We helpen hen een leefstijl te ontwikkelen die bij hen past. Je eigen koers durven varen, door weer en wind, dat is een heldendaad!

Onze boot draagt dan ook met trots de slogan: Be Your Own Hero! Arkin is your sidekick. Met deze slogan willen we een krachtige boodschap afgeven aan alle Amsterdammers:

Wees jezelf. Blijf gezond. Houd balans. En leef je leven met plezier. 

Natuurlijk is dat niet altijd gemakkelijk. Daarom zijn wij jouw sidekicks! 

Zoek je eigen leefstijl. En wees je eigen held.

Onze boot heeft nr. 42. We varen tussen de boot van Vodafone en de stichting KEIROZE Amersfoort in. Kom je naar ons kijken en zwaaien?

"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin