Werken bij Roads

Roads begeleidt mensen naar werk met complexe psychiatrische problematiek of verslavingsachtergrond die intensieve ondersteuning nodig hebben. Arbeid is ons middel én doel. Als onderdeel van Arkin, beschikken wij over specialistische psychiatrische kennis en ervaring. Dit vullen we aan met een eigen aanbod training en therapie. Bij Roads werken circa 160 medewerkers verspreid over 30 locaties in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Hoofddorp. Onze vacatures staan op werkenbijarkin.nlreageren is alleen mogelijk via deze website.

Werken bij Roads

Wat biedt Roads?

Roads is een professionele organisatie waar een prettige, informele sfeer heerst. Wij bieden:

  • Gunstige arbeidsvoorwaarden. Roads hanteert de CAO GGZ. Medewerkers hebben een 36-urige werkweek en kunnen hun arbeidsvoorwaardenpakket gedeeltelijk zelf samenstellen en wijzigen. De pensioenvoorziening is ondergebracht bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
  • Mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling/professionalisering. Roads werkt continue aan vernieuwing en kwaliteitsverbetering met behulp van o.a. HKZ. Voor medewerkers zijn er verschillende mogelijkheden voor opleiding en scholing. Wij bieden interne opleidingen bij de ArkinAcademy, een Persoonlijk Opleidingsbudget voor elke medewerker en een Management Development-Programma. Ons mobiliteitsbureau stimuleert de interne doorstroom, ook binnen de Arkin-organisatie waarvan Roads onderdeel is.
Werken bij Roads
TOP