Restaurant Freud

“Originele en bijzonder lekkere gerechten. Ook nog eens gezond en verantwoord maar vooral heel lekker.

Warme, vriendelijke en kundige bediening. Wij gaan zeker al andere gerechten van de kaart nog eens proberen!”

Liefde voor eten en gastvrijheid

Restaurant Freud bediening AmsterdamCombineer liefde voor lekker eten met aandacht voor mensen en je hebt Restaurant Freud. Het keukenteam haalt inspiratie uit de mediterrane keuken, maar de kruidige smaken uit het Midden-Oosten zijn ook favoriet. Dit levert een speelse, veelzijdige menukaart op. Naast overheerlijke én betaalbare gerechten, is de aandacht hartverwarmend. Restaurant Freud is méér dan alleen een restaurant, we leveren ook bedrijfscatering op locatie. Dit overheerlijke resultaat krijgen wij voor elkaar met onze 70 deelnemers.

Bij Restaurant Freud bieden we de mogelijkheid om arbeidsmatige dagbesteding te doen in verschillende functies. Zo bereidt de dagploeg het restaurant voor, bereiden de koks catering en a la carte gerechten, bedienen onze gastheren en gastvrouwen de gasten in het restaurant en zorgen onze afwassers ervoor dat alles weer netjes opgeruimd wordt en de borden weer beschikbaar zijn.

Als je een opleiding wil volgen in het horeca vak dan kan dat ook. Wij werken samen met de Werkleerschool (onderdeel van het ROC), die opleidingen aanbiedt als combinatie van werken en leren. Restaurant Freud is een officieel leer- werk bedrijf. Onze leermeesters leiden je op tot horeca assistent, gastheer/gastvrouw en zelfstandig werkend kok (tot niveau 2).

Woon je in Amsterdam en ben je op zoek naar een leuke dagbesteding, neem dan contact met ons op. We kunnen je een rondleiding geven en  je vertellen over de mogelijkheden.

Restaurant Freud menu