Beheerder Recycle

Je komt te werken in de fietsenwerkplaats van Recycle
We bieden zelfstandige werkplekken met dagelijkse begeleiding. We starten met een proefdag en een aantal basismodules. We bepalen samen het startpunt van waaruit we het vak kunnen gaan overbrengen. Na afloop evalueren we met de deelnemer of we hier een zinvolle en leuke dagbesteding van kunnen maken. Hierbij is het persoonlijke doel van de deelnemer richtinggevend.

In de werkplaats draag je bij aan de productie van tweedehands fietsen en het repareren van fietsen.
Alle werkzaamheden zijn in het kader van fietstechniek in een arbeidsmatige setting. Na je proeftijd vinden we het belangrijk dat het werk passend is. Dit zou bijvoorbeeld ook in het magazijn kunnen zijn of ter ondersteuning van de winkel of werkplaats.

Bij potentie is er de mogelijkheid tot uitstroom als fietsenmaker door middel van een opleiding fietstechnicus.
Bij potentie, leerbaarheid, technisch inzicht en voldoende belastbaarheid voor 4 volledige dagen stage kan er een opleidingstraject vormgegeven worden. Er worden praktijkexamens op de vloer afgenomen en je gaat naar school. De opleiding duurt 2 jaar. De arbeidsmarkt voor fietsenmakers is bijzonder gunstig. Nieuwe talenten zijn welkom!

Aanmelden

Voor wie bedoeld?

Heb je een enthousiaste deelnemer? Neem contact op via 020 489 7029. Onze werkbegeleiders Patricia, Agnes, Rob & Ivo plannen graag een afspraak in.

Data en tijden
Maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur. Het aantal dagen/dagdelen per week is in overleg.
Locatie

Recycle

Hannie Dankbaarpassage 27
1053RT Amsterdam

020 489 70 29

Meer over deze locatie
Bekijk op Google Maps
"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZNEN7510 Keurmerk

Disclaimer | Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2024 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin