Buurtteams Amsterdam

Bij Roads draait het om meedoen in de maatschappij. Wij begeleiden mensen met een psychische kwetsbaarheid, justitiële of verslavingsachtergrond (terug) naar en tijdens werk, opleiding of dagbesteding. Participatie en werk zijn bevorderend voor het herstel van onze cliënten. Daarom zien wij arbeid als middel én als doel.

Roads is in heel Amsterdam actief met een divers aanbod van dagbesteding, inloop en trainingen. Roads heeft een aantal sociale firma’s; winkels en bedrijven waar Amsterdammers arbeidsmatige dagbesteding kunnen doen of kunnen re-integreren. Zo heeft Roads een restaurant, een houtwerkplaats, een appeltaartbakkerij, een webdesign bedrijf en een grote fietsenwinkel en werkplaats. Uiteindelijk probeert Roads -waar mogelijk- deelnemers door te laten stromen naar regulier werk. Vaak functioneren de bedrijven ook als leer- en werkplaats.

Aan elk stadsdeel is een intaker van Roads verbonden. U kunt als Buurtteam rechtstreeks contact met hen opnemen door te bellen met 020-590 8590.

Cliënt aanmelden