Appeltaart Imperium

appels schillen appeltaart appeltaartimperium deelnemersDe lekkerste ambachtelijke appeltaarten van ’t land, komen van het Appeltaart Imperium. Per week bakken we 250 taarten. De appeltaarten worden gemaakt op bestelling voor horecagelegenheden van Haarlem, Hoofddorp, Amsterdam tot aan Wijk aan Zee. We bakken ook voor het bedrijfsleven, welzijnsorganisaties en particulieren.

Wist u dat?

  • Het Appeltaart Imperium een ambachtelijke bakkerij in het centrum van Haarlem is?
  • Het Appeltaart Imperium ook een dependance heeft aan de Opaallaan in Hoofddorp?
  • Iedere week onze appeltaart gegeten wordt in de Burgemeester- en Wethoudersvergadering van de Gemeente Haarlem?
  • We een sociale firma / re-integratie bedrijf zijn voor zo’n 40 cliënten uit de geestelijke gezondheidszorg? Het is voor onze cliënten een bijzondere leerwerkplek om horeca-ervaring op te doen.
  • Onze slogan Vers | Ambachtelijk | Sociaal is?

2 medewerkers Appeltaartimperium voor de winkel met verse appeltaartDe lekkere appeltaarten worden met liefde en trots gebakken. Het Appeltaart Imperium is een sociale firma met een degelijke werkwijze en een rustige sfeer. Van de taartbodem, de suiker, de appels en rozijntjes tot aan de slagroom op de top; alle ingrediënten worden met zorg gekozen én bereid. Er zijn verschillende taken te verrichten op verschillende niveaus. Iedereen draagt bij aan het bakproces, werkt aan een mooi product en gaat met een goed gevoel naar huis. Het team is hecht en de reacties op de taarten zijn altijd positief. Bovendien… ruikt het er altijd heerlijk!

Een team van deelnemers/cliënten wordt door een aantal vakbegeleiders ondersteund bij het bakken van de ambachtelijke appeltaarten en in het (weer) leren functioneren in een professionele werkomgeving.