Maatjesproject

Ervaar je een sociaal isolement? Vind je het moeilijk om zelf contact te maken of om er alleen op uit te gaan? Heb je behoefte aan een luisterend oor, gezelligheid of afleiding? En zou je het fijn vinden als iemand sámen met jou wat zou ondernemen? Dan kun je je aanmelden bij het Roads Maatjesproject. Het Roads Maatjesproject koppelt je aan een vrijwilliger die er plezier in heeft om als maatje wat vrije tijd met je door te brengen.

Gedurende een jaar spreek je tweewekelijks met je maatje af. Het dagdeel en tijdstip bepaal je in onderling overleg met je maatje.

Aanmelden

Wil je je graag als vrijwilliger bij het Roads Maatjesproject aanmelden? Kijk dan voor meer informatie op www.roadsmaatjesproject.nl of neem contact op met projectleider Jorise de Boer via 06 – 575 73 151.

Wil je je als deelnemer aanmelden? Klik dan op de groene aanmeldbutton hieronder.

Kosten

Er zijn geen kosten voor deelname. Een maatjeskoppel ontmoet elkaar bij de deelnemer thuis of op een locatie. Houd dus rekening met kosten voor (openbaar) vervoer.

Aanmelden

Extra informatie (WMO)

Het kantoor van Roads bevindt zich op:
Kruisweg 618 (1e verdieping)
2132 CH  Hoofddorp

Maatjeskoppels spreken níet op het kantoor van Roads, maar op een ontmoetingsplek af. Bijvoorbeeld bij jou thuis of ergens in jouw buurt.

NB: Het project is actief in de regio Amstelland en Haarlemmermeer. Inwoners van gemeente Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn kunnen zich bij het Roads Maatjesproject aanmelden.

Voor wie bedoeld?

Het Roads Maatjesproject is actief in de regio’s Amstelland en Haarlemmermeer. Woon je in de gemeente Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel of Uithoorn? En ervaar je een psychische kwetsbaarheid en voel je je eenzaam? Dan kun je je bij het Roads Maatjesproject aanmelden.

Na je aanmelding krijg je een kennismakingsgesprek met de projectleider van het Roads Maatjesproject. In dit kennismakingsgesprek kun je onder andere je wensen ten aanzien van een maatje bespreken. Vervolgens zoekt de begeleider een beschikbare vrijwilliger die qua wensen en interesses voldoende met je gemeen heeft. In het bijzijn van de projectleider zal je de vrijwilliger ontmoeten. Na de ontmoeting zullen zowel de vrijwilliger als jij los van elkaar bij de projectleider aangeven of jullie een maatjeskoppel willen worden. Indien jullie dit beiden willen, dan zullen jullie gedurende één jaar, tweewekelijks afspreken. Voorbeelden van activiteiten die maatjeskoppels ondernemen, zijn: koffiedrinken, koken, knutselen, een gezelschapsspelletje spelen, wandelen, fietsen, sporten, een uitstapje maken naar een buurthuis, het bos, een museum of de bioscoop. Jij en je maatje ontmoeten elkaar bij jou thuis of op een locatie.

Contact informatie

Jorise de Boer
06 575 731 51

Data en tijden
Maandag t/m zondag. In overleg.
Locatie

Maatjesproject

www.roadsmaatjesproject.nl

Laan van de Helende Meesters 2
1186AM Amstelveen (regio's Haarlemmermeer & Amstelland)

06 575 731 51

Meer over deze locatie
Bekijk op Google Maps
"Roads werkt!"
ISO 9001 HKZNEN7510 Keurmerk

Disclaimer | Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2024 Roads - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin