Update 4 juni onderdelen Roads: wat gaat weer open?

De diverse onderdelen van Roads worden door de versoepelde overheidsmaatregelen weer deels opengesteld en opgestart. Je bent hierover per brief (zie hieronder) geïnformeerd of hebt hierover contact gehad met je contactpersoon. Uiteraard houden we ons hierbij strikt aan de geldende RIVM maatregelen m.b.t. hygiëne en afstand houden.

Telefonische bereikbaarheid

Wij blijven gewoon telefonisch bereikbaar. Onze medewerkers werken nog steeds zo veel mogelijk vanuit huis. Het algemene nummer 020 590 8590 is bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren.

De Warmline is iedere zondag t/m vrijdag geopend van 19.00 tot 22.00 en bereikbaar op 020-623 45 55. Zaterdag is de Warmline tijdelijk gesloten.
Ben je op dit moment in levensgevaar? Bel dan nu 112. Niet in levensgevaar, maar wel acuut hulp nodig? Bel 0800-0113 – Zelfmoordpreventie.

Brief Elke Woltersom

Beste cliënt,

Al enige tijd kan Roads haar reguliere activiteiten niet meer uitvoeren i.v.m. het coronavirus. We beseffen dat dit voor jou als cliënt nog steeds een ontzettend lastige en ongewenste situatie is waaraan het maar lastig wennen is. In de afgelopen periode hebben we samen met jou dan ook zoveel mogelijk op afstand gewerkt en contact gehouden. Desondanks is het niet hebben van persoonlijk contact en naar locatie kunnen komen voor velen een groot gemis. Roads staat voor meedoen in de maatschappij en dat was nu maar in aangepaste vorm mogelijk.
Nu de Rijksoverheid de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus aan het versoepelen is, betekent dit voor ons dat we de dagbesteding en individuele begeleiding op kleine schaal en in aangepaste vorm gaan opstarten op de locaties. Daar zijn we ontzettend blij mee. Je begeleider of trajectcoach heeft jou hier over geïnformeerd. Heb je hier nog vragen over kun je altijd zelf contact opnemen.
Hierboven staan allerlei leuke video’s en activiteiten die je thuis kunt doen. We blijven deze activiteiten de komende periode voortzetten. Daarnaast kun je een kijkje nemen op het YouTube kanaal van Arkin: Thuisbuis. Op dit kanaal worden verschillende activiteiten aangeboden zoals koken, bewegen, ontspannen en nog veel meer. Regelmatig worden nieuwe video’s gepubliceerd.
We hopen van harte dat we op een later moment dit jaar weer voor alle Roads cliënten de gewenste dagbesteding en individuele begeleiding op de locaties kunnen aanbieden. Zodra er verdere versoepelingen mogelijk zijn, passen we onze dienstverlening daarop aan en informeren we jou daar over. Houd vol, blijf gezond en zorg goed voor jezelf.

Met vriendelijke groet,
Elke Woltersom
Directeur Roads